2016 gada pavasara grima tendences!

Ikviens gadalaiks mūs sagaida ar atbilstošām tendencēm, kuras pamazām sāk nostiprināties ielās, ieskaujot modernu sieviešu sejas. Un, kas būtu, ja Tu būtu viena no viņām un arī ali sekotu modei un censtos no tās neatpalikt? Šajā, 2016. gadā, tas ir sevišķi vienkārši un viegli – atsevišķas grima tendences saglabājas, bet dažas no jauna cenšas ieņemt savas pozīcijas.

pavasaris-makiaz-pagr

Tas, kas vienmēr ir bijis, ir un būs – skropstas! Ar katru gadu tās paliek arvien izteiksmīgākas un acis tā vien bļauj pēc uzmanības. Šajā pavasarī būtu kauns parādīties bez izteiksmīgām acīm, kuras rotā garas, biezas un atliektas skropstas, kas atgādina vēdekli. Aizmirsti par pieaudzējamām skropstām – tas jau tiešām ir noiets etaps, savukārt tieši šis zelta laikmets mums piedāvā bezgala daudz visdažādāko skropstu tušu, kuras var sniegt to, kas Tevi padarīs ne vien par modernu, bet arī par ievērības cienīgu sievieti. Atrod sev piemērotāko un valdzini ar acīm.

acis-tekste-LV

Jau vairākus gadus, ideālas skropstu tušas otrā puse – acu kontūrzīmulis. Šogad tam jābūt spilgtam, rotaļīgam, tomēr nekad nenošausi greizi, ja arī izvēlēsies ari smalkāku un vilinošāku kontūrzīmuli – būtiski, lai tas vispār būtu. Vairāk piestrādā pie ārējiem acu stūrīšiem, vari uzvilkt, cik vien biezu līniju vēlies, atstājot to izteiktu un grafisku, vai meistarīgi noapaļojot. Vienkāršākā atbilde, kāpēc katru dienu jāuzzīmē kaut viegla acu līnija, ir tāda – acu kontūra rada ilūziju, ka Tavas skropstas ir biezākas.

Turpinot sarunu par acīm – šis gads mums sola spilgtu tēlu, jo pašlaik un tuvākajos mēnešos nav nekā stilīgāka par acīm, kas padarītas izteiksmīgākas ar zilu krāsu. Un pilnībā nav svarīgi, kāds ir tās tonis – vai tā ir debeszila, vai dziļa kobalta zila krāsa, tāpat nav svarīgi arī tas, kādu līdzekli izmantosi – vai apvilksi acis ar zīmuli, vai piestrādāsi un izveidosi unikālu acu grimu, kurā dominē zilā krāsa un tās nokrāsas. Lai arī zilā krāsa ir tiešām drosmīga izvēle, taču tā tiešām izskatās iespaidīgi. Pamēģini šīs sezonas tendences un atrod citādāku sevi.

 

zilas-krasas-LV

Kā redzi, ne tik jau arī daudz to jauno tendenču – un viss tādēļ, jo troņa vietu ieņem pārbaudīti vai strauji tapuši populāri līdzekļi, kā sejas izgaismotājs (“highligter”). Tas ir līdzeklis, kas ne vien piešķir sejai mirdzumu, bet arī pozitīvi pakoriģē sejas vaibstus. Būtiski izmantot pareizi un zināt, kurām sejas daļām jāpiešķir mirdzums. Priecē tas, ka varam aizmirst par mēra sajūtu – šis pavasaris ir paredzēts, lai jūs iemirdzētos un uzmanības centrā nonāktu spīgulīši. Tikai neaizmirsti, ka sejas izgaismošanai jālieto tam paredzēti līdzekļi, nevis tas, kas vienkārši labi izskatās un spīd – highlighteri ar to arī atšķiras, ka ne vien staro, bet arī atstaro, bet būtiskākais – to daļiņas ir mazākas un nav tik pamanāmas.

 

sejas-iz-LV

Vēl viens līdzeklis, kurš tāpat jau ilgus gadus neatlaidīgi saglabā savas pozīcijas citu līdzekļu vidū un, kuram ne vienkārši obligāti jābūt, bet tas obligāti arī jālieto – tas ir bronzants. Mūsu izvēlei – matēts vai ar spīgulīšiem, krēmveida, irdens vai presēts – ikvienai sava izvēle, tomēr, ja jau sākām runāt par spīgulīšiem, tad tieši šādus līdzekļus šogad arī izvēlies, tikai tādā gadījumā ar mēru jādraudzējas ar izgaismošanas līdzekli. Tomēr bronzants ne vien piešķir “tikko no saulainām brīvdienām” tēlu, bet piešķir arī ilūziju, ka mūsu sejas vaibsti ir nedaudz citādāki.

 

lupu-krasai-tekste

Noslēgumam – nešaubos, ka daudzas ir sailgojušās pēc vienas sejas vietas, kura ir tik būtiska – tai šajā pavasarī ir sagatavots kaut kas īpašs un negaidīts – krāsa ir citādāka, nekā Tu varēji iedomāties – jā, tā nav rozā – tās ir Tavas lūpas uzpostas ar sarkanu lūpu krāsu! Un nav svarīgi, kādas tās būs – vai matētas, vai sulīgi spīdošas, vai starojošas – būtiski tas, lai nokrāsa būtu ideāli pieskaņota tavai ādas krāsai un izskatītos vienkārši nevainojami. Tātad… 2016. gada pavasaris ir tas laiks, kad tev ir jāatrod tev piemērota krāsa un bez jebkādiem attaisnojumiem.

rekomenduojame juostele - latviska